Skip to content

Andere sectoren

Haal uw voordeel met een allesomvattend ERP-systeem.

Het softwarepakket SAP Business One verbetert de controle op alle soorten bedrijfsprocessen: kortere verwerkingstijden, lagere toeleverings- en voorraadkosten, meer klantgerichtheid en hoger serviceniveau.

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die een duidelijk inzicht in uw hele bedrijf en volledige controle over elk aspect van uw activiteiten biedt. De software registreert alle kritieke bedrijfsgegevens, zodat ze onmiddellijk geraadpleegd en gebruikt kunnen worden in heel het bedrijf.

Omdat ieder bedrijf anders is, is SAP Business One ontworpen met het oog op flexibiliteit.

Strategische voordelen

Uw financiën volledig onder controle

SAP Business One stelt een complete set tools ter beschikking om uw financiële activiteiten te beheren en te stroomlijnen.

Maak uw klanten-database
SAP Business One biedt de tools waar mee u efficiënt het hele verkoopproces en de klantlevenscyclus kunt beheren – van het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop, inclusief klantenservice en
ondersteuning
Aankoop optimaliseren om winst te creëren

Met SAP Business One beheert u de volledige cyclus van bestelling tot betaling: ontvangst, facturatie, retourzendingen en betalingen. Met geïntegreerde rapportagetools kunt u eenvoudig leveranciers en prijzen vergelijken. U onderhandelt betere deals en u identificeert makkelijker kostenbesparingen.

Transparant voorraadbeheer en distributie

SAP Business One biedt nauwkeurige informatie over inkomende en uitgaande goederen, voorraad en artikellocatie.

Ondersteuning van de strategische besluitvorming

SAP Business One staat voor een krachtige analyse- en rapportagetool die alle kritieke gegevens over verkoop, klanten, activiteiten en financiën vastlegt. Ze zijn direct bedrijfsbreed beschikbaar.

Lees onze brochure

Embracing technology to build the future

Anrova biedt ondersteuning voor SAP Busines One in de volgende bedrijven

Ontdek hoe andere gebruikers SAP Business One beleven

Vision X
Video afspelen
Vision X gains illuminating insight with SAP Business One
Decavo
Video afspelen
Decavo streamlines manufacturing processes with SAP Business One
SWD
Video afspelen
Muhr Metalltechnik runs simpler with SAP Business One and Beas Manufacturing

Vraag een demo aan

SAP Business One

Bedrijfsoplossingen

Financieel beheer

Verbeter de marges, verminder het aantal fouten en kom tot een meer winstgevende besluitvorming met een complete set van tools voor gestroomlijnde financiële operaties.

Fabricage, Productie & Magazijnbeheer

Plan productie of productieorders, simuleer planning en verzending, controleer het werk. Controleer verplaatsing, opslag en boekhouding van materialen en afgewerkte producten.

Integratie & Dochterondernemingen

Beheer gelijktijdig vanuit een enkele omgeving verschillende filialen of bedrijven. Integreer naadloos met uw SAP-hoofdkantoor.

Geïntegreerd Projectmanagement

Ga voor volledige controle over uw project, van offerte, aankoop en uitvoering tot de uiteindelijke betaling. Maak efficiënt gebruik van alle middelen en profiteer van real time projectcontrole met MARIProject.

Compliance

Gebruik de perfect passende oplossing voor het naleven van de regelgeving. Maak gebruik van een goed uitgevoerd beveiligingsmodel om door SOX-audits te komen.

Klantenservice

Plannen, uitvoeren en factureren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met MARIProject.

Consumentenartikelen

Stem elk aspect van uw bedrijfsvoering af op de klantenbehoefte. Anticipeer, plan en beheer de marktvraag naar innovatieve consumptiegoederen en -producten.

Productie

Monitor elk moment, elke stap van uw productieproces. Maak gebruik van de verhoogde zichtbaarheid van uw productieactiviteiten. Haal uw voordeel uit dagdagelijkse efficiency van uw productiviteitsbeheer.

Farma & Biowetenschap

Beantwoord moeiteloos aan de criteria en normen in uw vakgebied. Rationaliseer uw activiteiten en vermarkt goedgekeurde producten die beantwoorden aan de strikte regelgeving van de industrie.

Distributie & Logistiek voor de groothandel

Verbeter alle processen, van vraagplanning tot voorraadbeheer en integraal ketenbeheer. Beheer uw operaties dankzij flexibele en strak geïntegreerde processen.

Andere sectoren

Met SAP Business One zorgt u voor een beter beheer van allerlei bedrijfsprocessen. Verwerkingstijden worden verkort, supply chain kosten en voorraadkosten krimpen, klantgerichtheid en service worden verhoogd.