Skip to content

Farma & Biowetenschap

Blijf aan kop!

Bedrijven in de medische en de farmaceutische sector gebruiken SAP Business One om hun bedrijfsprocessen efficiënter te maken, de productiviteit van hun werknemers op te voeren en gemakkelijk te kunnen reageren op de markteisen.

 

SAP Business One biedt een ideale oplossing voor KMO’s die actief zijn op het gebied van farmaceutica, medische apparatuur, onderzoek en testen.

Met SAP Business One beantwoordt u aan de criteria en normen in uw vakgebied. U rationaliseert uw activiteiten en brengt goedgekeurde producten op de markt, conform de strikte regelgeving van de industrie.

Strategische voordelen

Naleving van strenge industrienormen (FDA, GMP)

Beheer eenvoudig regelgeving, industrienormen en klant- of concernspecifieke eisen.

Integratie en standaardisatie

Stroomlijn de processen in uw hele bedrijfsorganisatie (kantoor, dochteronderneming, leveranciers), waar ze zich ook bevinden.

Rendabele aankoopbeslissingen:

Maak gebruik van krachtige tools die de vraag voorspellen.

Controle over de marge

Maak gebruik van een volledig overzicht van leveranciersinformatie, van inkoop tot voorraadbeheer.

Belangrijkste kenmerken

End-to-end zichtbaarheid

Bekijk alle aspecten van uw activiteiten, zoals  uw klanten, voorraad, orderverwerking, facturering en levering.

Productieplanning
Verlicht de druk op uw middelen en tijd dankzij een eenvoudige maar krachtige planningsoplossing.
Stuklijsten

Definieer de verbruikte en geproduceerde middelen die deel uitmaken van het productieproces.

Track en trace rapportering

Maak snel en nauwkeurig rapporten over inkomende en uitgaande zendingen, voorraad- en artikellocaties en productgenealogie.

Batchcontrole en traceerbaarheid

Gebruik de traceerbaarheid op batchniveau om te voldoen aan strenge industrienormen.

Kwaliteitscontrole

Beheer het kwaliteitsproces van de ontvangst van aangekochte goederen tot de levering bij de klant.

Dashboards

Maak dashboards op maat om een compleet beeld van uw activiteiten te krijgen en verbeter de operationele rapportering met flexibele ad-hocquery’s en analyses.

Embracing technology to build the future

Anrova biedt ondersteuning voor SAP Busines One in de volgende bedrijven

Ontdek hoe andere gebruikers SAP Business One beleven

Pasture
Video afspelen
Pasture Pharma boost turnover by 100%
Biodeal
Video afspelen
Biodeal works smarter and faster with SAP Business One® by their side
SAP
Video afspelen
SAP Story of a Day

Vraag een demo aan

Bedrijfsoplossingen

Financieel beheer

Verbeter de marges, verminder het aantal fouten en kom tot een meer winstgevende besluitvorming met een complete set van tools voor gestroomlijnde financiële operaties.

Fabricage, Productie & Magazijnbeheer

Plan productie of productieorders, simuleer planning en verzending, controleer het werk. Controleer verplaatsing, opslag en boekhouding van materialen en afgewerkte producten.

Integratie & Dochterondernemingen

Beheer gelijktijdig vanuit een enkele omgeving verschillende filialen of bedrijven. Integreer naadloos met uw SAP-hoofdkantoor.

Geïntegreerd Projectmanagement

Ga voor volledige controle over uw project, van offerte, aankoop en uitvoering tot de uiteindelijke betaling. Maak efficiënt gebruik van alle middelen en profiteer van real time projectcontrole met MARIProject.

Compliance

Gebruik de perfect passende oplossing voor het naleven van de regelgeving. Maak gebruik van een goed uitgevoerd beveiligingsmodel om door SOX-audits te komen.

Klantenservice

Plannen, uitvoeren en factureren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met MARIProject.

Document Management

Beheer al uw documenten in één archief en vereenvoudig al uw administratieve processen. Maak gebruik van veilig en efficient documentbeheer in SAP Business One voor de KMO.

Consumentenartikelen

Stem elk aspect van uw bedrijfsvoering af op de klantenbehoefte. Anticipeer, plan en beheer de marktvraag naar innovatieve consumptiegoederen en -producten.

Productie

Monitor elk moment, elke stap van uw productieproces. Maak gebruik van de verhoogde zichtbaarheid van uw productieactiviteiten. Haal uw voordeel uit dagdagelijkse efficiency van uw productiviteitsbeheer.

Farma & Biowetenschap

Beantwoord moeiteloos aan de criteria en normen in uw vakgebied. Rationaliseer uw activiteiten en vermarkt goedgekeurde producten die beantwoorden aan de strikte regelgeving van de industrie.

Distributie & Logistiek voor de groothandel

Verbeter alle processen, van vraagplanning tot voorraadbeheer en integraal ketenbeheer. Beheer uw operaties dankzij flexibele en strak geïntegreerde processen.

Andere sectoren

Met SAP Business One zorgt u voor een beter beheer van allerlei bedrijfsprocessen. Verwerkingstijden worden verkort, supply chain kosten en voorraadkosten krimpen, klantgerichtheid en service worden verhoogd.

SAP Business One

Titel van de Popup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.