Skip to content

Prijs

Hoeveel kost SAP Business One?
Onze oplossing is goedkoper dan u denkt!

Als u overweegt SAP Business One in te zetten als uw ERP-oplossing of als u gewoon de aanbiedingen op de markt wilt evalueren, dan weten wij zeker dat u een duidelijk antwoord op deze vraag wilt hebben. Maar om u een accuraat antwoord te geven, zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden.  

We hebben er hieronder een aantal opgesomd.

  • Hoeveel gebruikers zijn er?
  • Moet u één of meerdere sites dekken?
  • Zal de inzet lokaal zijn of in de cloud?
  • Welke modules of functiedomeinen gaat u gebruiken?
  • Heeft u één of meerdere magazijnen?  
  • Welk niveau van maatwerk is vereist?
  • Hebben gebruikers extra SAP Business One mobiele applicaties nodig?

Als u meer wilt weten over de kostprijs van SAP Business One in België, vul dan nevenstaand formulier in en onze SAP-consultant zal contact met u opnemen.
Zodra we uw contactgegevens hebben, nemen we binnen 24 uur contact met u op om uw wensen kort te bespreken. Wij zullen u direct een schatting geven van de kosten van de SAP Business One licentie.

Contact

Vraag een demo aan

SAP Business One

Bedrijfsoplossingen

Financieel beheer

Verbeter de marges, verminder het aantal fouten en kom tot een meer winstgevende besluitvorming met een complete set van tools voor gestroomlijnde financiële operaties.

Fabricage, Productie & Magazijnbeheer

Plan productie of productieorders, simuleer planning en verzending, controleer het werk. Controleer verplaatsing, opslag en boekhouding van materialen en afgewerkte producten.

Integratie & Dochterondernemingen

Beheer gelijktijdig vanuit een enkele omgeving verschillende filialen of bedrijven. Integreer naadloos met uw SAP-hoofdkantoor.

Geïntegreerd Projectmanagement

Ga voor volledige controle over uw project, van offerte, aankoop en uitvoering tot de uiteindelijke betaling. Maak efficiënt gebruik van alle middelen en profiteer van real time projectcontrole met MARIProject.

Compliance

Gebruik de perfect passende oplossing voor het naleven van de regelgeving. Maak gebruik van een goed uitgevoerd beveiligingsmodel om door SOX-audits te komen.

Klantenservice

Plannen, uitvoeren en factureren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met MARIProject.

Consumentenartikelen

Stem elk aspect van uw bedrijfsvoering af op de klantenbehoefte. Anticipeer, plan en beheer de marktvraag naar innovatieve consumptiegoederen en -producten.

Productie

Monitor elk moment, elke stap van uw productieproces. Maak gebruik van de verhoogde zichtbaarheid van uw productieactiviteiten. Haal uw voordeel uit dagdagelijkse efficiency van uw productiviteitsbeheer.

Farma & Biowetenschap

Beantwoord moeiteloos aan de criteria en normen in uw vakgebied. Rationaliseer uw activiteiten en vermarkt goedgekeurde producten die beantwoorden aan de strikte regelgeving van de industrie.

Distributie & Logistiek voor de groothandel

Verbeter alle processen, van vraagplanning tot voorraadbeheer en integraal ketenbeheer. Beheer uw operaties dankzij flexibele en strak geïntegreerde processen.

Andere sectoren

Met SAP Business One zorgt u voor een beter beheer van allerlei bedrijfsprocessen. Verwerkingstijden worden verkort, supply chain kosten en voorraadkosten krimpen, klantgerichtheid en service worden verhoogd.